Blog uživatele Abadia

VYVÁŽÍME DO VIETNAMU

Česky

Za svým novým majitelem v současných dnech putuje naše linka na odlévání sanitární keramiky. Stroj na vysokotlaké odlévání umyvadel je schopen pracovat v nepřetržitém automatickém chodu a jeho efektivitu zvyšuje jednoduchá, teměř bezúdržbová konstrukce s krátkými licími cykly. Obsluha stroje bude využívat integrovaný řídící systém Siemens naprogramovaný přesně dle jejich potřeb. Náš 26tunový kontejner bude v Hamburgu naložen na nákladní loď a odtud vyrazí na cestu dlouhou přes 10 000 námořních mil. Zhruba po měsíci dorazí do cílového přístavu ve Vietnamu.

Kotelna Radlická před a po

Česky

Jsme hrdí na to, že i díky naší spolupráci zmizel z Prahy další nevyužívaný brownfield a zchátralý objekt bývalé kotelny Waltrovka na Radlické čeká nové využití. Více v naší nejnovější referenci: http://abadia.cz/cs/revitalizace-kotelny-radlicka-praha

Dokončili jsme dodávky pro ELI

Česky

Tento měsíc jsme dokončili více než dva roky trvající projekt dodávek ocelových konstrukcí a zámečnických prvků pro unikátní laserové centrum ELI Beams v Dolních Břežanech. Podrobnější fotogalerii všech hlavních dodávaných konstrukcí chystáme, zatím se podívejte na fotografie dodávaných ocelových konstrukcí pro systém stínění canopy v nové referenci.

Ocenění "Panelák roku 2014!"

Česky

Gratulujeme do Milevska k zisku ocenění "Panelák roku 2014"! Moc nás těší, že na oceněném bytovém domě jsou osazeny balkony od nás! Designová jedinečnost balkónů byla dosažena především díky tomu, že se obyvatelé nebáli použít odvážnější dřevodekor kompaktní desky. Aby si dokázali výsledek obyvatelé ještě lépe představit, zpracovali jsme několik vizualizací. Jsme rádi, že se výsledek líbil nejen nám a majitelům bytového domu.

Vizualizace balkónů může být součástí i Vaší cenové nabídky!

Nová stránka "Kariéra"

Česky

Jsme dynamicky se rozvíjející společnost, která neustále hledá schopné lidi do svého týmu. Abychom Vám byli blíž a lépe jste viděli, jaké profese aktuálně poptáváme, zřídili jsme na našem webu novou stránku "Kariéra". Na této stránce budeme uveřejňovat volné pozice včetně podrobného popisu.

Budeme rádi, pokud Vás naše nabídka zaujme a stanete se případně součásti našeho týmu.

Odkaz na stránku: abadia.cz/kariera

Přidány nové reference!

Česky

Opět po čase jsme na naše webové stránky přidali nové reference. Jsou převážně z loňského roku, ovšem publikujeme i některé starší, dříve nezveřejněné realizace.

Stránky

Přihlásit se k odběru RSS - Blog uživatele Abadia

Zkušenosti našich klientů

  • S firmou Abadia jsme v posledních letech realizovali mnoho zakázek v celkovém obratu stovek milionů korun.
    V oblasti ocelových a zámečnických konstrukcí je tato firma schopna komplexně realizovat složité zakázky, od projektové dokumentace, technické a statické přípravy, až po výrobní část projektu.
    Profesionální přístup, výborná komunikace, schopnost samostatně řešit technické problémy a v neposlední řadě výborná realizační kvalita, ji dle našeho názoru řadí mezi jednu z předních českých firem v oblasti realizace zakázek ocelových konstrukcí a spolupráci s nimi vřele doporučuji.

Specializovaný web pro balkony a lodžie

Všechny informace o našem výrobním programu závěsných balkonů a lodžií naleznete na specializovaném webu balkony-a-lodzie.cz.

Produktový web o balkonech a lodžiích></a></center></p>
</body></html>

Rychlý kontakt



hk-logo